Despre Noi

,,Pasiunea mea pentru hairstyling s-a transpus în 8 de experiență, timp în care am învățat că un frizer poate fi un adevărat artist, dacă pune pe preț pe rezultate.

Conceptul de barbershop este de doar câțiva ani în România, însă fenomenul a luat amploare și tot mai mulți hairstiliști încep să se instruiască în diferite țări pentru a putea reda cât mai fidel atmosfera unui barbershop de altădată.

Când am deschis salonul House of Barbers, mi-am dorit mai mult decât atât. Am ales să mă diferențiez pe piață și mi-am pus întrebarea ,,Ce își doresc bărbații pentru a se simți bine?”

Atunci am înțeles că pe lângă acele servicii și soluții de îngrijire personală (pe care nu au răbdare să și le facă singuri sau nu se pricep), bărbaţii își doresc socializare, muzică bună și o băutură de calitate. Toate astea din partea casei! Pare perfect, nu e așa? Exact asta am făcut!

De aceea, cred că House of Barbers este o experiență pentru fiecare persoană care ne calcă pragul!

De asemenea, suntem unul dintre puținele barbershop-uri cu servicii complete de îngrijire pentru bărbați. Aspectul este o etichetă socială, așa că ne tratăm fiecare client cu mare interes și punem preţ pe detalii. Asta înseamnă că nu ţinem cont de cât de complicat este ceea ce-şi doreşte clientul sau câte ore se scurg până ajunem la rezulatul scontat.

Mi-am ales echipa cu mare atenție, astfel încât să mizăm pe aceleași principii ale calității. Ne plac provocările, ne plac schimbările și ne măsurăm satisfacția doar în ochii clienților mulțumiți!

Vă aşteptăm la noi să vă convingeţi!”

TEMERI SI FRUSTRARI

Simţi că ai nevoie de o schimbare şi cauţi cea mai potrivită variantă de tunsoare.
Te-ai decis, dar te gândeşti că nu o sa te faci înţeles de frizer, aşa că îţi iei cu tine fotografia care te-a inspirat.
Nimic rău nu se poate întâmpla!
Dar, ,,surpriză”! Ţi-a plăcut un hairstyling realizat de un profesionist şi ai mers să te tunzi la prima frizerie care ţi-ai ieşit în cale!
Rezultatul? Un dezastru!
Îţi sună cunoscut? Ţi s-a întâmplat cel puţin o dată, recunoaşte!
Asta se întâmplă pentru că ai apelat la un frizer care oferă diferite servicii pe bandă rulantă, fără a avea foarte multă experienţă în domeniu.
De cele mai multe ori, cei care lucrează în saloanele unisex nu sunt frizeri, ci cosmetologi!
Acest lucru poate face diferența între o tunsoare reușită și adaptată simetriei feței și una total nepotrivită!
Mergi de mulţi ani la un salon unisex: este aproape de casă, este convenabil şi ai început să cunoşti personalul.
În jurul tău, cinci, şase femei şi multă forfotă: discuţii despre copii, despre culoarea unghiilor, despre ce a mai făcut vecina de la etajul doi. Îţi vine rândul, te tunzi şi pleci.
Ai fi dorit şi un pensat, dar se simţi uşor stânjenit de prezenţa femeilor şi preferi să revii altădată.
Te recunoşti? Acum este momentul să-ţi schimbi rutina!
House of Barbers este un concept creat special pentru bărbaţii care au nevoie de spaţiu dedicat lor, în care să socializeze, să se relaxeze şi să se lase răsfăţaţi!
Părul a crescut, nu mai are nicio formă, aşa că este momentul să îl scurtezi.
Îţi doreşti ceva simplu, clasic şi elegant. Job-ul nu ţi-ar permite altceva!
Ajungi la salon, frizerul se apucă de treaba şi la final îţi dai seama că te-ai ales cu cea mai penibilă tunsoare pe care ai avut-o vreodată, care nu se potriveşte deloc cu fizionomia ta!
Ce e de făcut?
Nimic altceva decât să aştepţi să îţi mai crească şi să alegi data viitoare un frizer experimentat, care ascultă dorinţele tale înainte de a-ți tăia părul!
Tenul tău este încărcat, punctele negre arată inestetic şi te gândeşti să mergi la un salon de cosmetică pentru a-ţi face un tratament facial.
În timp ce stai cu masca pe faţă, îţi dai seama că o doamnă se uită insistent la tine.
Din păcate, într-un salon de cosmetică obişnuit, bărbaţii încă mai sunt expuşi prejudecăţilor!
Renunţă să te expui în locurile în care nu te simţi bine în pielea ta!
Tenul bărbaţilor are nevoie în egală măsură ca tenul femeilor de hidratare şi tratament, pentru că este expus aceloraşi factori de poluare şi îmbătrânire.
Ajungi la frizerie şi afli că mai ai cel puţin o oră de aşteptat.
Te decizi să rămâi, pentru că nu ştii în care zi vei mai avea timp.
Te aşezi pe un scaun inconfortabil şi începi să îţi verifici mail-urile, să dai un telefon, apoi îţi dai seama că îţi este sete.
Laşi o revistă pe scaun ca să semnalezi că e ocupat şi mergi să îţi cumperi ceva de băut.
Te întorci, te uiţi la ceas şi îţi dai seama că nu a trecut decât jumătate de oră, aşa că te hotărăşti să îţi pui muzică în căşti, sperând că timpul va trece mai uşor.
La House of Barbers, scenariul ar fi fost cu totul diferit!
La noi, timpul de aşteptare este foarte mic, datorită modalităţii facile de programare online!
În plus, băutura şi muzica sunt din partea casei!