Politica de confidentialitate

Informare privind prelucrarea datelor personale colectate prin acest formular

Identitatea operatorului de date

Datele completate în acest formular sunt prelucrate de catre Rosetti Barbershop SRL-D, cu sediul în Bucuresti,Bulevardul Hristo Botev nr 6, e-mail: office@houseofbarbers.ro

Scopul prelucrarii

Datele colectate în formularele acestui site sunt prelucrate în scopul gestionarii solicitarilor de programare la serviciile noastre, pentru trimitere de oferte speciale personalizate, pentru a-ti aduce aminte de sedinta programata sau alte servicii în cadrul Rosetti Barbershop SRL-D

Temeiul juridic

Prelucrarea datelor colectate prin intermediul site-ului, si la adresa de e-mail mentionata, se deruleaza sub temeiul juridic reglementat de Regulamentul General pentru Protectia Datelor (GDPR) la Art. 6, lit. b – executarea unui contract sau demersuri în vederea încheierii unui contract.

Datele prelucrate

Categoriile de date pe care le prelucram sunt numele, numarul de telefon, adresa de email în cazul în care o specificati iar în functie de serviciul selectat e posibil sa va cerem si alte date, precum si datele colectate automat de website (IP si detalii tehnice ale sistemului de pe care vizitezi site-ul).

Modul de prelucrare

Datele sunt accesate de operatorii de receptie si utilizate pentru contactare prin apel telefonic, pentru gasirea unui interval potrivit pentru programare si pentru confirmarea programarii.

Confidentialitate

Datele tale nu vor fi utilizate în niciun alt scop, nu vor fi dezvaluite catre terti si nu vor fi transferate in strainatate.

Drepturile tale

În perioada în care detinem si prelucram datele tale, ai dreptul de a ne solicita în orice moment accesul la date, rectificarea sau stergerea acestora, sau restrictionarea prelucrarii. Ai de asemenea dreptul de a te opune prelucrarii si dreptul de a solicita portarea datelor catre alt operator. Poti oricând sa retragi consimtamântul de prelucrare. Trebuie sa mai stii ca pentru orice suspiciune de nereguli privind prelucrarea datelor dvs, puteti depune o plângere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (www.dataprotection.ro)

Modalitati de exercitare a drepturilor

Pentru orice solicitare legata de datele tale personale, în procesul de exercitare a drepturilor mentionate în capitolul anterior, poti contacta Operatorul printr-un e-mail trimis la adresa: office@houseofbarbers.ro

© 2018 - House of Barbers ® - Toate drepturile rezervate!

WEB DEVELOPMENT BY DODAN MARIUS

Ai identificat o problema in site? Contacteaza web developerul pe link-ul de mai sus!