Servicii Barber Shop

Atunci când vine vorba de relaxare și socializare, barbershop-ul va fi mereu cel mai potrivit loc pentru bărbăţi. Vino și tu la House of Barbers și beneficiază de cea mai completă gamă de servicii!

Îngrijirea părului

O tunsoare executată la un barbershop va avea întotdeauna o amprentă originală. Modele de tunsori sunt din ce în ce mai elaborate și mai diversificate în ziua de azi, însă în alegerea celei potrivite trebuie ţinut cont de mai mulţi factori, de la vârstă, ocupaţie şi fizionomie, până la curentul de modă aderat. Alege un barbershop cu un personal specializat, care ţine cont de dorinţele şi nevoie tale! Indiferent de stilul preferat, avem mereu un as în mânecă pentru tine!

Îngrijirea bărbii

Barba a revenit în tendinţe şi tot mai mulţi bărbaţi au început să îi acorde o atenţie deosebită, fiind un detaliu care denotă masculinitate şi încredere de sine. La House of Barbers, oferim servicii complete de îngrijire a bărbii, precum tuns, spălat, stilizare, bărbierit cu prosop cald sau chiar vopsit. Dă un refresh imaginii tale!

Îngrijirea feţei

Vremurile s-au schimbat, iar bărbații au devenit din ce în ce mai preocupați de îngrijirea tenului, ceea ce este un lucru de apreciat. De multe ori, îngrijirea feței pentru femei este un răsfăț și pentru bărbați o necesitate, iar asta pentru că pe tenul bărbaților crește barbă, glandele sudoripare și sebacee sunt mai mari, iar dermul este mai gros. De aceea, tratamentele faciale regulate devin necesare.
În plus, pilozitarea masculină face ca epilatul nazal, al urechilor, sprâncenelor sau chiar a pomeților să se afle printre cele mai solicitate servicii în rândul bărbaților. Nu uita! Un chip îngrijit va fi întotdeaua apreciat, iar în final, detaliile sunt cele care fac diferența!

Manichiură / Pedichiură + Masaj

Indiferent că spun sau nu, oamenii se uită prima dată la mâini, deci este important să vă asigurați că sunt întotdeauna îngrijite! Unghiile bărbaților trebuie păstrate mereu scurte, fiind un bun indicator al igienei personale.
În același timp, trebuie să recunoaștem, îndemânarea pentru stilizarea acestora nu este punctul forte a unui bărbat. La House of Barbers, fiecare manichiură și pedichiură vine la pachet cu un masaj de relaxare!

Masaj capilar

Poziţia inconfortabilă la birou, stresul şi oboseala pot fi cauzele durerilor cervicale, care ne pot afecta productivitatea şi starea de spirit. Pentru o relaxare completă, acest tip de masaj poate fi realizat atât preventiv, cât şi atunci când durerea îți afectează dispoziţia zilnică.

Barbierit cu prosop cald

House of Barbers oferă bărbierit cu prosop cald cu o cremă spumantă specială care include și un masaj facial liniștitor. Tratamentul deschide porii, curăță și hidratează pielea și oferă cel mai curat și cel mai neted bărbierit pe care îl găsești.